O noua infrangere in LNBF pentru baschetbaliste

Clujencele de la Universitatea Cluj au suferit o noua infrangere, pe teren propriu, miercuri, in compania formatiei Olimpia CSU Brasov, scor 70-83, la capatul unui meci intens cu mai multe rasturnari de scor.

U Cluj baschet feminin
foto: eClujeanul.ro

Elevele pregatite de tandemul Florin Covaciu-Mhai Coldea au castigat două dintre cele patru sferturi, în cel de-al doilea (21-19) şi ultimul (17-15), dar asta nu a fost destul pentru a le asigură victoria.

Cea mai buna marcatoare din lotul “studentelor” a fost Stephanie Gardner, cu 25 de puncte, 5 recuperări şi 7 pase decisive, urmată de Nashika Williams, autoare a 21 de puncte şi 7 recuperări.

“Dacă eram puţin mai atenţi, rezultatul putea fi în favoarea noastră”, a declarat antrenorul Florin Covaciu, citat de u-cluj.ro.

“U” Cluj rămâne pe locul 11, cu 28 de puncte, si se afla la trei puncte distanţă de locurile care asigură prezenţa în play-off.

În următoarea etapă a Ligii Naţionale, baschetbalistele clujence vor întâlni, în deplasare, formaţia ACS Sepsi SIC, ocupanta locului secund. Partida de la Sf. Gheorghe va avea loc sâmbătă, 7 februarie, de la ora 18:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top