O noua infrangere pentru rugbystii de la “U” in Superliga CEC Bank

U Cluj rugbyEchipa de rugby masculin a Universitatii Cluj a suferit o noua infrangere in Superliga CEC Bank, pe teren propriu, scor 19-29, impotriva formatiei CSM Bucuresti, intr-o partida care a contat pentru etapa a 10-a a sezonului regulat.

Ionut Dimofte a pus primele 9 puncte pe tabela dupa doua lovituri de pedeapsa transformate si un dropgol, primul reusit in aceasta editie de campionat, dar oaspetii au revenit in joc cu o incercare reusita de fostul universitar Nicolae Barbu, transformarea fiind ratata de Filip. Ratiu a inscris al doilea eseu al meciului in minutul 32, iar Filip nu a mai ratat transformarea si CSM a preluat conducerea pe tabela. Dimofte si-a trecut in cont o noua lovitura de pedeapsa, stabilind scorul pauzei la 12-12.

In repriza secunda, Ivan a fructificat al treilea eseu pentru bucuresteni si transformat de Ispir, iar Barbu a mai reusit o incercare, dupa un mol de margine, transformata din nou de Ispir. Universitarii au mai culcat o data balonul in terenul de tinta al oaspetilor, in minutul 55, prin Cristian Murgoci, iar Dimofte a transformat pentru 19-26. Bucurestenii au stabilit scorul final cu o lovitura de pedeapsa reusita de Stătulescu (19-29).

In ciuda infrangerii echipei sale, Murgoci a fost declarat omul meciului.

Ionut Dimofte a ajuns la cota 4 in clasamentul golgeterilor, cu 48 de puncte, in fata lui fiind Florin Vlaicu (Farul), Luke Samoa (Baia Mare) si Andrei Filip (CSM Bucuresti).

Clasamentul SuperLigii CEC Bank dupa primele 10 etape

1. CSM Știința Baia Mare – 34 puncte (8 jocuri)
2. RCM UV Timișoara – 32 p (8 j)
3. RCJ Farul Constanța – 30 p (9 j)
4. CSM București Olimpia – 22 p (8 j)
5. CSA Steaua București – 16 p (9 j)
6. U Cluj – 5 p (9 j)
7. Dinamo – 5 p (9 j)

SuperLiga Nationala intra in vacanta pana in 19 iulie, iar urmatoarea partida pentru Universitatea va avea loc pe 26 iulie, pe terenul ultimei clasate, Dinamo Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top