O nouă librărie Cărturești s-a deschis în Polus Center, cu 9000 de titluri de cărți!

Cărturești a deschis zilele trecute o nouă librărie în oras, în incinta centrului comercial Polus Center. Extinderea în partea de est a orașului face parte din planul Cărturești de a ajunge mai aproape de comunitățile de cititori din cartierele rezidențiale.

carturesti polus center cluj

Inaugurarea noului spațiu e marcată de o promoție specială – petrecere de casă nouă: primii 1000 de clienți ai noii librării vor primi la casă un cadou la alegere (un film, o carte sau un ceai) dintr-o ofertă specială.

Cu o suprafață de 200 metri pătrați, Cărturești Polus va găzdui la raft peste 8.000 de titluri de carte în limba română, 1.000 de titluri de carte în limba engleză, în jur de 1.000 filme românești și străine, 1500 de albume de muzică, o selecție extinsă de ceaiuri, accesorii de ceai, papetărie, decorațiuni, gastronomie, jucării și suveniruri, în total peste 15.000 de articole care vor vontribui la conturarea atmosferei specifice unei librării Cărturești.

Pentru amenajarea Cărturești Polus s-a colaborat cu biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța și Iași.

Coordonatele principale ale amenajării librăriilor Cărturești din centrele comerciale sunt aceleași: pe jos folosim mocheta personalizată pentru fiecare spațiu în parte, mobilierul de perimetru este continuu, îmbrăcând spațiul în totalitate, iar tavanul este elementul grafic cel mai dinamic. Însă toate aceste elemente sunt armonizate diferit de la librărie la librărie. (Adrian Cancer, Square One)

Este a treia librărie deschisă de Cărturești în 2015, după inaugurarea din februarie a Cărturești Carusel într-o clădire-monument din centrul istoric al capitalei și cea din iunie a Cărturești Mega Mall.

Considerat unul dintre cele mai cool branduri din România, potrivit topului realizat de revista Forbes, Cărturești a fost fondat în noiembrie 2000 de Șerban Radu și Nicoleta Dumitru și numără în prezent 18 librării-concept în 9 orașe: București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța, Arad, Suceava, Ploiești.

Leave a Reply

Top