O nouă rută de la Cluj-Napoca la Birmingham, introdusă de Wizz Air

Wizz Air a început ieri operarea unei noi rute ce va conecta orașele Cluj-Napoca și Birmingham din Marea Britanie. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 104 RON*, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Cu cea de-a cincea nouă rută lansată din Cluj-Napoca în acest an, WIZZ oferă în prezent 35 de zboruri de pe aeroportul local către Europa și dincolo de ea. Întreaga rețea WIZZ din România este reprezentată de 141 de rute low-cost către 20 de țări de pe zece aeroporturi locale.

Birmingham, cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, se reînnoiește la scară largă – clădirile victoriene și restaurantele, de exemplu, iar noua bibliotecă, precum și mall-urile își așteaptă turiștii. Canalele pitorești ale orașului, muzeele unice și gastronomia gourmet, iată alte motive  pentru a descoperi și clasicul Birmingham. Popularitatea acestei rute este subliniată de cererea mare – primul zbor WIZZ spre Cluj-Napoca a părăsit Birmingham, cu peste 160 de pasageri la bord.

Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu. În primele unsprezece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% pe an.

În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 5.500 de locuri de muncă** în industriile asociate.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ DIN CLUJ

DestinațieZile de operareData de începereTarife de la*

Birmingham
miercuri, duminică16 decembrie104 RON

“Suntem încântați să sărbătorim această nouă rută interesantă de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu către cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Cea mai nouă rută face acum legătura între Cluj-Napoca și Birmingham, un oraș în continuă schimbare din West Midlands, în Anglia. Este o destinație perfectă pentru o vacanță de weekend sau chiar pentru o excursie mai lungă, oferind o cultură vibrantă, cu un centru civic readus la viață. Suntem încrezători că pasagerii noștri români se vor bucura de vizitarea acestui oraș spectaculos, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională cu turiștii care vizitează regiunea. Echipajul nostru prietenos din România așteaptă cu nerăbdare să vă primească la bordul unui zbor WIZZ!”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top