O pensionară devine vedeta unui supermarket!

În România totul este posibil! Mai ales, în momentul în care vezi o bătrânică cum transportă, printr-un supermarket, un LCD, folosindu-se de un cărucior de piaţă.  

 

Bătrânica cu pricina, a descoperit ea că, la supermarket, este promoţie la eLcEDe-uri. Aşa că, şi-a adunat toţi bănuţii de la ciorap, şi-a scos legumele din căruciorul de piaţă şi s-a îndreptat, încrezătoare, la un oarecare Carrefour pentru a-şi achiziţiona televizorul mult dorit. Că, doar, Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu sau Niculina Stoican se văd mai bine în 30″. Şi, tulai doamne, că şi telenovelele devin mai pasionante şi lacrimogene pe un ecran plat. Până aici totul bine şi frumos. S-a dus bătrânica noastră, s-a plimbat printre televizoare până l-a găsit pe ăla de i-a plăcut mai mult. Sau, probabil, a fost mai puţin piperat la preţ, să îi mai rămână sărmanei şi niscaiva bănuţi de mâncare.

După ce a plătit televizorul, a intervenit problema transportului. Dar, pentru super bătrânica noastră nici asta nu reprezenta o problemă. Căruciorul de piaţă a salvat-o şi din situaţia asta. Aşa că a luat televizorul, l-a urcat pe căruţ şi a plecat mândră acasă să se bucure şi ea de experienţa Full HD, sub privirile amuzate ale trecătorilor din supermarket.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top