O victorie și o înfrângere în Banat pentru baschetbaliștii CS “U” Cluj

Baschetbaliștii de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj a obținut o victorie din cele două disputate, la sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara.

CS U Cluj baschet masculinMeciurile au contat pentru etapele etapele IV și V din Grupa 3 a Ligii I. În prima partidă, clujenii au fost învinși cu scorul de 93-64 de către cei de la Timba Timișoara, echipă cu drept de promovare. Formația timișoreană a dovedit că este una dintre favoritele la accederea în viitorul sezon al Ligii Naționale, reușind trei victorii în tot atâtea meciuri.

După înfrângerea din meciul cu Timba, jucătorii noștri și-au refăcut moralul datorită victoriei obținute, o zi mai târziu, în fața jucătorilor de la BC Timișoara 2. Clujenii s-au impus, scor 99-45, și au obținut, astfel, al treilea succes stagional din acest început de campionat, totalizând 8 puncte.

Pentru baschetbaliștii Universității Cluj urmează meciul, din deplasare, împotriva formației Olimpic Baia Mare. Confruntarea dintre cele două echipe se va juca cel mai probabil în data de 22 noiembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top