OFICIAL: un nou stadion ultramodern apare în România. Stadionul Municipal din Arad va fi modernizat cu 10 milioane de euro!

Primăria municipiului Arad a anunţat, marţi, că va investi 10 milioane de euro în modernizarea stadionului Municipal “Francisc Neumann”, arena “Bătrânei Doamne”, UTA Arad, care ar urma să aibă 17.500 de locuri, cu tribunele acoperite integral.

Modernizarea Stadionului Municipal din Arad

Primarul Gheorghe Falcă a prezentat, într-o conferinţă de presă, un film animat cu detalii tehnice ale proiectului care ar urma să transforme Stadionul Municipal într-o arenă ultramodernă, iar finalizarea se preconizează a fi anul 2015.

“Astăzi (marţi – n.r.) s-a finalizat proiectul tehnic pentru noul stadion din municipiul Arad. Proiectul tehnic are valoarea de construcţie de aproape 10 milioane de euro şi este realizat la standardele UEFA. Sperăm să avem finalizarea în anul 2015”, a declarat Falcă.

Acesta a anunţat că o primă tranşă de două milioane de lei va fi alocată la rectificarea bugetară din această săptămână pentru începerea procedurilor de licitaţie a lucrărilor.

PROSPORT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top