Ogăraru: “Acest 3-0 este un scor prea dur”

Vizibil afectat de înfrângerea suferită de echipa sa cu ASA Târgu Mureș, scor 0-3, pe Cluj Arena, antrenorul George Ogăraru a declarat la conferința de presă că rezultatul este unul prea dur.

george ogararu

“Cu siguranță nu se putea un debut mai prost. Aveam mari speranțe de la acest meci, i-am tot urmărit și în meciurile de pregătire, știam ce fel de echipă sunt, dar acel penalty și acea eliminare a distrus echilibrul partidei. Nu ne-am retras, am rămas în continuare în presing, am schimbat sistemul de joc, am introdus două vârfuri, iar în linia de fund am rămas cu trei fundași, era un risc pe care ni l-am asumat. Acest 3-0 este prea dur. Ultimul penalty nu cred ca a fost.

Ne vom mai baza pe Gravenberch ca și fundaș central în continuare. El a mai jucat fundaș central, nu l-am inventat eu, noi l-am folosit sezonul trecut extremă pentru că aducea un plus de forță, dar a jucat ambele posturi în ultima perioadă.

Orice înfrângere acasă este dificilă, însă rezultatele din această etapă ne ajută și nu ne complica situația din clasament”, a declarat George Ogăraru la conferința de presă de după meci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top