Ogăraru acuză arbitrajul după derby. “Am luptat împotriva a 12 adversari”

Antrenorul “șepcilor roșii”, George Ogăraru, a pierdut primul derby din cariera de antrenor, disputat luni seara, în Gruia, cu scorul de 1-0, după ce a jucat mai bine de o repriză în zece oameni. Acesta s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, dar a acuzat arbitrajul “centralului” Găman.

george ogararu

“E a doua oară când pierdem un meci în prelungiri. Sunt mulțumit de elevii mei și de modul cum au luptat. Și-au dat și ultimul gram de energie. Din păcate a trebuit să luptăm împotriva a 12 adversari. Al doilea galben a fost meritat, dar pe primul vă las pe dumneavoastră să-l judecați. Poate că trebuia să nu-i atingem deloc, să jucăm volei poate. Un asemenea derby merită mai multă atenție, mai mult respect.

CFR este o echipă bună, dar pe mine nu m-a impresionat. A trebuit să ne apărăm 70 de minute, iar dacă am fi continuat în 11 am fi câștigat.

Orice punct este important pentru noi, din păcate nu am reușit să îl luăm în această seară. Eu sunt mândru de băieți. Suportul fanilor este întotdeauna important, i-am văzut azi în număr foarte mare și ne-au ajutat”, a declarat Ogăraru la conferința de presă.

Universitatea a fost învinsă în minutul 94 de rivala CFR, grație golului reușit de Tiago Lopes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top