Olimpia Cluj, egal în prima manşă a 16-imilor Champions League, 1-1 cu Neulengbach!

CFF Olimpia Cluj Universitatea Tehnica a întâlnit, ieri, pe Cluj Arena, campioana Austriei, Neulengbach, în prima manşă a 16-imilor UEFA Women Champions League.

În faţa a nu mai mult de 4-500 de spectatori, clujencele au remizat, scor 1-1, cu Neulengbach, dar ocaziile mari avute în prima repriză de elevele lui Mirel Albon ar fi garantat un liniştitor 3-0 la pauză.  Cea mai mare ocazie a fost ratată de Andreea Voicu, care din 5 metri, singură cu portăriţa austriecelor, a trimis balonul razant pe lângă poartă. Alexandra Lunca a hăituit în permanenţă defensiva lui Neulengbach, dar nu a schimbat situaţia pe tabelă. Nici austriecele nu au dus lipsă de ocazii importante de poartă, una dintre ele lovind bara. Portăriţa Olimpiei Cluj, Mirela Ganea, s-a evidenţiat în repetate rânduri, având câteva intervenţii excelente care au păstrat poarta intactă. Per ansamblu, prima repriză a fost una echilibrată, rezultatul după primele 45 de minute fiind 0-0.

Repriza a doua a început cu Neulengbach în atac, dar cele care au marcat au fost clujencele, prin golgeterul Olimpiei şi a echipei naţionale, Cosmina Duşa, cu o lovitură de cap venită în urma unui corner. Din păcate, egalarea a venit în minutul 85, de la jucătoarea Maria Gstottner. Cele două formaţii au căutat golul victoriei în ultimele minute ale partidei, dar tabela a rămas neschimbată.

Echipele de start:

CFF Olimpia Cluj: Mirela Ganea, Andreea Corduneanu, Maria Ficzay, Ioana Bortan, Corina Olăr, Christine Manie, Raluca Sârghe, Andreea Voicu, Alexandra Lunca, Daniela Gurz, Cosmina Dușa

SV Neulenghbach:

Manuela Zinsberg, Cornelia Schor, Alexandra Broova, Dominika Skorvankova, Nina Burger, Kathrin Entner, Daniela Tasch, Natascha Celouch, Giovana, Maria Gstottner, Lucie Harsanyova

Meciul retur cu Neulengbach va avea loc la Viena, pe 3 octombrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top