Olimpia Cluj le-a desfiinţat pe letonele de la Liepājas Metalurgs cu 7-0

Echipa de fotbal feminin Olimpia Universitatea Tehnică Cluj a câştigat detaşat partida de sâmbătă, disputată pe Cluj Arena în faţa unei asistenţe reduse de circa 200 de spectatori, contra formaţiei Liepājas Metalurgs, scor 7-0 (3-0), a doua disputată din cadrul Grupei a 2-a de calificare a UEFA Women’s Champions League.

olimpia cluj
Foto © eClujeanul.ro

Golurile formaţiei clujene au fost înscrise de Alexandra Lunca (53, 89), Andreea Voicu (24, 81), Ştefania Vătafu (20), Maria Ficzay (27) şi Mara Bâtea (51).

În prima partidă, Olimpia Cluj a învins campioana Lituaniei, FK Gintra Universitetas, cu scorul de 3-0. Marcatoarele fiind Alexandra Lunca (26, 36) şi Ştefania Vătafu (48).

Marţi, 13 august, Olimpia întâlneşte favorita grupei, campioana Serbiei, ZFK Spartak Subotica, care a trecut cu 10-0 de Liepājas Metalurgs şi cu 6-0 de Gintra Universitetas. Partida se va disputa pe Cluj Arena, de la ora 18, iar tot de la aceeaşi oră, pe stadionul Clujana, se va disputa şi partida dintre SK Liepājas Metalurgs şi Ginta Universitetas.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top