Pandurii Targu Jiu isi joaca ultima sansa in grupele Europa League

fiorentina - pandurii 3-0Pandurii Targu Jiu va intalni, joi, 7 noiembrie, de la ora 20:00, gruparea italiana Fiorentina, pe Cluj Arena, intr-o partida care conteaza pentru etapa a IV-a a Grupei E din Europa League.

Italienii pregatiti de Vicenzio Montella sunt lideri in grupa E, cu maximum de puncte din trei partide, in timp ce gorjenii ocupa pozitia a 3-a cu un singur punct, rezultat obtinut in urma egalului inregistrat in Portugalia, cu Pacos Fereira (1-1). Montella nu se va putea baza joi seara pe mai multi jucatori, printre care starurile Mario Gomez si Josip Iličić (ambii accidentati), David Pizarro și Matías Fernández (probleme de sanatate), iar veteranul Massimo Ambrosini şi Marko Bakić nu au facut deplasarea la Cluj.

Cristi Pustai nu ii va avea la dispozitie pentru partida de maine pe Rubio, Predescu, Paulinho si Matulevičius (toti accidentati).

Brigada de arbitri este din Grecia si il are la centru pe Tasos Sidiropoulos, asistat la cele doua tuse de Christos Akrivos, Damianos Efthimiadis si de arbitrii suplimentari Stavros Tritsonis si Ilias Spathas. Arbitrul de rezerva este Gagas Dimitrios.

Pandurii Targu Joi este obligata sa invinga joi seara pe Cluj Arena pentru a pastra sanse la “primavara europeana”, in timp ce pentru italieni calificarea e ca si rezolvata. Pana acum, gorjenii nu au obtinut nicio victorie in Europa League la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top