Paolo Sergio: “Important e să jucăm curajos şi să avem posesie în meciul cu Braga!”

Antrenorul CFR-ului este convins că echipa sa a depăşit cu bine şocul înfrângerii din meciul cu Astra, de sâmbătă seara. Paulo Sergio le promite fanilor că echipa va arăta o cu totul altă faţă în partida din această seară cu Braga.

foto: citynews.ro

Paulo Sergio îşi va înfrunta, în această seară, conaţionalii de la Sporting Braga într-un meci care are o miză aparte. Tehnicianul se arată încrezător şi nu-şi face griji, chiar dacă echipa vine după înfrângerea suferită sâmbătă în partida cu Astra (scor 0-2). “CFR nu a fost niciodată în ceaţă! Ştiţi toată lumea că am făcut un meci bun. Vrem să demonstrăm mâine că eşecul cu Astra a fost doar un mic accident”, a punctat portughezul, care spune că îşi cunoaşte foarte bine adversarul: „Cunosc foarte bine acest club, Sporting Braga. Le cunosc foarte bine şi antrenorul. E un club puternic, care dă foarte mulţi jucători naţionalei Portugaliei, în număr de şase. Va trebui să fim concentraţi, competenţi şi să jucăm la capacitatea maximă”. Antrenorul “vişiniilor” le-a dat şi o veste bună suporterilor CFR-ului: „Cadu este recuperat şi va juca mâine”, a mărturisit portughezul de pe banca campioanei în exerciţiu.

Mizează pe un joc de posesie

Antrenorul îşi doreşte un joc de posesie în faţa celor de la Braga. “Toţi ştim cum CFR a câştigat cele patru puncte. Toţi ştim că atunci când echipa devine defensivă, asta înseamnă că echipa adversă este mai puternică. În mod normal îmi doresc să jucăm ofensiv, însă totul depinde şi de adversar. Este foarte important să avem posesia mingii, să ştim să folosim momentele propice. Ştim că ei au jucători foarte buni ca tehnică individuală, dar va trebui să fim mai competitivi decât ei. Despre Braga putem să spunem că are un joc asemănător cu cel al Şahtiorului, pentru că au mulţi brazilieni în lot, jucători care pot oricând să-şi scoată un adversar din joc”, a mai afirmat tehnicianul echipei din Gruia.

Acesta consideră că adversarii sunt mai odihniţi decât jucătorii CFR-ului, în condiţiile în care, chiar dacă Braga a avut 7 jucători la lotul naţional în meciul amical cu Gabon, puţini dintre aceştia au şi evoluat. În plus, majoritatea jucătorilor de bază nu au fost utilizaţi în meciul din Cupa Portugaliei, vineri.

CFR Cluj va înfrunta Sporting Braga, în această seară, de la ora 21.45, pe stadionul din Gruia, într-un meci din etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.

Leave a Reply

Loading...
Top