Papi rămâne optimist înaintea derby-ului cu CFR: “Merită să te naşti pentru un asemenea meci”

Antrenorul interimar al Universităţii Cluj, Marius Popescu, e cel mai optimist din club înaintea marelui derby cu concitadina CFR şi speră că până la partida de sâmbată echipa să îşi revină şi să joace la potenţial maxim cu marea rivală.

“Din păcate deşi am făcut un joc bun la Ploieşti, se resimt repercusiunile situaţiei prin care trecem. Este greu, dar cred că un pic de organizare în cadrul clubului ne-ar putea ajuta ca să ne salvăm. Avem caracter, avem atitudine şi sper să ne revenim pentru derby-ul cu CFR. Merită să te naşti pentru un astfel de joc”, a declarat Marius Popescu într-o emisiune la Digi Sport.

Papi a declarat că importanţa meciului cu CFR este cât o finală: “Pentru noi e finala finalelor. Vom face totul ca să îi batem pe CFR. Ar fi un cadou superb pentru fanii noştri, care sunt mereu alături de noi. CFR e echipă bună, sunt campionii României, dar ei au meci greu cu Braga, iar noi avem o săptămână să pregătim meciul. Aştept pe toţi fanii lui “U” lângă echipă. Îmi doresc un derby civilizat, care să se ridice la pretenţile intelectuale ale Clujului”, a declarat acesta pentru publicaţia stiridesport.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top