Paszkany: “Fotbalul e ca şahul. Băieţii au jucat exact cum mi-am imaginat”

Finanţatorul CFR-ului şi-a lăudat echipa după victoria obţinută la Basel, scor 2-1, şi l-a remarcat în special pe Sougou, autorul celor două goluri marcate de “vişinii” în poarta elveţienilor. Paszkany crede că echipa sa are şanse reale la calificare, dar le cere jucătorilor să joace la fel şi în returul de peste o săptămână.

Omul de afaceri clujean s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale şi şi-a lăudat jucătorii, inclusiv pe Andone, imediat după meci.

“În ziua de azi, fotbalul seamănă din ce în ce mai mult cu şahul, unde maestrul este antrenorul.Noi am jucat foarte bine, am mizat pe căderea fizică a elveţienilor. Din păcate a venit acel gol, dar în repriza secundă am evoluat aşa cum mi-am imaginat şi cum trebuia să o facem. Pentru Sougou trebuie lăudat în primul rând Iuliu Mureşan, ca el este şeful scouterilor. L-am urmărit doi ani şi jumătate înainte să îl aducem la noi. Felicit toată echipa, inclusiv pe Andone. Am avut ofertă de mai mult de două milioane şi jumătate şi nu l-am dat pe Sougou”, a declarat Paszkany la Dolce Sport.

Acesta ştie şi cum se poate califica feroviarii în grupele Ligii Campionilor. “Trebuie să fim concentraţi şi în retur şi să nu-i subestimăm pe elveţieni. Încă e greu, dar ştim că se poate”, a mai spus Arpad Paszkany.

Leave a Reply

Top