Paszkany: “Putem obţine o victorie la Manchester”

Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, debortează de optimism înaintea ultimei partide în grupele Ligii Campionilor pentru CFR. Cu 7 puncte, tot atâtea câte are şi Galatasaray, “vişinii” au o misiune grea pe “Teatrul Viselor”, trebuie să obţină un rezultat pozitiv la Manchester, iar Galata să se împiedice la Braga, pentru a avea o şansă la locul al doilea.

Omul numărul 1 la CFR speră într-o minune pe Old Trafford şi într-un ajutor din partea lui Sporting Braga. “Jucătorii şi banca tehnică merită felicitări pentru victoria cu Braga. Nu este o performanţă mai mare decât titlurile cucerite, dar este cea mai bun rezultat în Europa. Braga o să joace în faţa propriilor suporteri şi de ce nu ar învinge-o pe Galata? Trebuie să obţinem şi noi un punct cu Manchester, dar totul e posibil. Mergem pe Old Trafford să ne calificăm de pe locul secund. Am ajuns să ne luptăm de la egal la egal cu formaţii care au buget incomparabil mai mare decât al nostru. Putem să ne batem cu oricine, dacă suntem în formă, eu am mai spus acest lucru. Oricum în iarnă vom mai aduce jucători, vrem să avem un lot echilibrat, dar în acest moment unii de pe bancă nu sunt la nivelul titularilor”, a declarat Paszkany la postul de televiziune GSP TV.

Locul al doilea în Grupa H a Ligii Campionilor aduce CFR-ului, pe lângă calificarea în optimile Ligii Campionilor, dar şi suma de 3,7 milioane de euro de la UEFA, pe lângă milionul obţinut din victoria cu Braga. Prin comparaţie, o calificare în Europa League, de pe locul al treilea, va mai aduce în conturile clubului doar 500.000 de euro.

Leave a Reply

Loading...
Top