Patrick Ciorcilă, pe tabloul principal al futures-ul F44 din Turcia!

Tenismenul clujean legitimat la Winners Tennis Club, Patrick Ciorcilă (16 ani), s-a calificat astăzi pe tabloul principal al futures-ului F44 din Turcia, după ce s-a impus în trei tururi pe un tablou de 64 de jucători.

În primul tur de calificări, clujeanul l-a întâlnit pe ucraineanul Filipp Kekercheni, pe care l-a învins în două seturi (6-1, 6-3). În turul următor, Patrick Ciorcilă a trecut fără probleme de sârbul Pavle Daljev, scor 6-0, 6-0, asigurându-și un loc în ultimul tur de calificare pe tabloul principal.

Dacă în primele două meciuri a întâlnit jucători mai facili, tânărul tenisman a avut ceva de furcă cu adversarul său din turul al 3-lea. Cofruntarea cu italianul Manuel Mazzella (20 de ani) s-a jucat pe un vânt destul de puternic, dar partida a oferit un tenis de calitate, Ciorcilă impunându-se la final cu 6-4, 3-6, 6-3 și câștigându-și un loc muncit pe tabloul principal al competiției din Turcia.

Meciurile dn primul tur al Futures-ului F44 al Turciei vor începe marţi, 13 noiembrie, urmând ca Patrick Ciorcilă să-şi afle adversarul în această seară.

 

Leave a Reply

Loading...
Top