Pe 12 octombrie, Polus Center aniverseaza 6 ani!

polus shopping fest 2013Centrul comercial “Polus Center” aniversează 6 ani de la inaugurare, pe 12 octombrie 2013, si îi invită pe clujeni să petreacă o zi de neuitat la Polus Shopping Fest, unde îi așteaptă un spectacol gastronomic savuros, un show de mentalism cu Cristian Gog, un super concert și multe oferte din partea magazinelor.

Începând de la ora 12.00, în zona de food-court din Polus Center, celebrul blogger clujean Adrian Hădean, împreună cu prietenii săi Ciprian Tătaru și Horia Șimon îi vor încânta pe cei prezenți cu show-ul culinar “O mie de gusturi colorate”. Cei trei bucatari vor pregăti 1000 de tartine, fiecare colorată altfel. Spectacolul gastronomic are un scop umanitar, banii proveniți din donațiile pentru tartine vor fi donați pentru Mihai, un băiețel de 4 ani ce suferă de Pseudo obstrucție intestinală cronică (www.pentrumihaita.ro).

Între orele 18.00 – 19.00, tot în zona de food court, clienții centrului comercial vor avea parte de o experiență de neuitat. Câștigătorul emisiunii “Românii au Talent – 2012”, Cristian Gog, le va oferi clujenilor un spectacol deosebit de mentalism.

Polus Center le-a pregatit o surpriza si celor mici. În perioada 7 – 13 octombrie 2013, Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial se va transforma într-un loc de joacă special ce le va dezvolta spiritul creativ al copiilor. Cunoscut sub denumirea de Imagination Playground, locul de joacă non-convențional este un concept revoluționar de loc de joacă mobil ce a fost proiectat de celebrul arhitect David Rockwell.

Mai mult, sâmbătă, 12 octombrie, între orele 12.00 -18.00, copiii vor avea parte și de ateliere de creație. Micuții se vor distra cu jocuri puzzle în cadrul atelierului “Formele creative”, și vor realiza diferite aranjamente florale la atelierul “Șervețelele prind viață”.

Și pentru că nu există sărbătoare fără muzică și distracție, Horia Brenciu împreună cu HB Orchestra au pregătit un concert de-a dreptul electrizant. Carismaticul artist va cânta și va dansa alături de clujeni începând cu ora 19.30. Concertul aniversar va avea loc în zona de food court din incinta centrului comercial.

În plus, pe parcursul zilei, toți cei prezenți la Polus Shopping Fest, vor putea profita de ofertele speciale pregătite de magazine cu această ocazie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top