Pe ruina din centrul Clujului care trebuia să fie noua “casă” a Filarmonicii de Stat Transilvania au început să crească copacii! FOTO

Una dintre ruinele din centrul municipiului Cluj-Napoca, de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, clădire care ar fi trebuit să fie noul sediu al Filarmonicii de Stat Transilvania a început de o buna perioada să crească copaci.

Deşi în spatele acestui imobil aflat într-o stare avansată de degradare municipalitatea a realizat mai multe locuri de parcare, nimănui nu pare să îi pese că printre țiglele acestei ruine au ajuns să crească buruienile.

Ce-i drept, nu prezintă niciun pericol pentru trecători datorită faptului că a fost montată o pasarelă de protectie de-a lungul imobilului, însă din punct de vedere estetic ne întrebăm ce impresie îşi fac turiştii sau oamenii de afaceri care ne vizitează urbea nostră dragă, cunoscută şi ca “oraşul de cinci stele” dacă pe clădirile din zona centrală au început să crească plantele? Sau poate o fi o nouă idee inovativă de a pune în valoare monumentele istorice, mai ales că această clădire este de ani buni în această stare şi a intrat demult în istoria Clujului.

Felicitări administraţiei locale pentru această mare “realizare”!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top