Pensiunea “La Mesteceni” din Sălicea își bate joc de clienți! Un clujean i-a reclamat la OPC Cluj

Un clujean spera să petreacă câteva zile de relaxare împreună cu familia într-o zonă mirifică din judetul Cluj, însă totul s-a transformat într-un fiasco total.

la mesteceni pensiune salicea

Bărbatul a încercat să își facă o rezervare la “Pensiunea La Mesteceni” din localitatea Sălicea, aflată la 12 km. de Cluj-Napoca, dar s-a lovit de incompetența și nesimțirea angajaților și a proprietarilor pensiunii.

Publicăm integral reclamația clujeanului, trimisă și la OPC Cluj

In cursul zilei de ieri, 02 august 2014, am sunat si intamplator am trecut pe la pensiunea “La mesteceni”, din localitatea Salicea la 12 km de Cluj Napoca, cu dorinta de a rezerva pentru azi 03 august, 6 seslonguri pentru familia mea la piscina (2 copii de 7 luni respectiv 3 ani) si ceva prieteni apropiati, surazandu-mi ideea ca este numar limitat de locuri in functie de numarul de sezlonguri si nu este aglomerat.

Desi dânșii au trecut si folosit pe website-ul lor: http://www.lamesteceni.ro/ro/Rezervari-contact–s456.html termenul de REZERVARE, doresc sa mentionez ca in secolul 21 acest lucru nu este posibil, practic eu ca si consumator sunt informat in mod eronat ca s-ar putea face rezervari.

Discutand cu baiatul de la bar care se ocupa cu rezervarile, atat la telefon cat si fata in fata, mi-a spus ca ei nu fac rezervari si ca pentru a beneficia de locuri se merge pe principiu primul venit primul servit, fara a-mi da posibilitatea de a achita in avans locurile cu o zi inainte, pe motiv ca “nu-i lasa sistemul” (desi bonurile nu sunt fiscale si evaziunea e ca la mama ei), dar m-a informat ca ei deschid in fiecare dimineata la ora 9 si daca o sa ajung la acea ora, o sa am locuri fara nici un fel de probleme.

Zis si facut, mi-am mobilizat intreaga familie (pentru cei care stiu ce inseamna sa pregatesti doi copii de 7 luni respectiv 3 ani) sa fac cei 12 km cu masina si sa ajungem pe ora 9, la respectiva locatie in Salicea.

Cand sa mergem sa achitam locurile, chiar ne-am bucurat ca nu era mai nimeni la piscina, dar surpriza, toate locurile sunt platite inca de la ora 8… pai ei nu deschideau la 9? Oricum, NU ESTE TRECUT nicaieri orarul de functionare, cum orice firma stiu ca este obligata sa o faca.

Este o bataie de joc la adresa clientilor, sa-i pui pe drum 24 km (dus-intors), pentru niste minciuni ordinare. Sau va dati seama ce matinali sunt toti clujenii? Sa mergi 12 km sa fi acolo la ora 8, dar sa te intorci in Cluj sa mai tragi un pui de somn?

Sa va fie rusine ca va bateti joc de clienti. Pacat de locatie!

Pe site-ul pensiunii “La Mesteceni” apare un sistem de rezervări, însă acesta nu funcționează și pentru piscină și zona de agrement.

One thought on “Pensiunea “La Mesteceni” din Sălicea își bate joc de clienți! Un clujean i-a reclamat la OPC Cluj

Leave a Reply

Top