Peste 5.000 de tineri credincioși sunt așteptați la Cluj, la “Întâlnirea tinerilor ortodocși din Europa”

Evenimentul “Întâlnirea tinerilor ortodocși din Europa” va avea loc în perioada 4-7 septembrie, la Cluj-Napoca, și va fi organizat de Mitropolia Clujului.

Deschiderea oficială va avea loc la Catedrala Mitropolitană, în 4 septembrie, de la ora 18:30, în prezența PF Patriarh Daniel. Pe 5 septembrie va avea loc la Sala Polivalentă conferința “Relațiile interpersonale în lumina relației noastre cu Dumnezeu” a părintelui Zaharia Zaharou de la Essex, Grecia. Conferința va începe la ora 19:00.

Liturghia Solemnă săvârșită de PF Patriarh Daniel va fi susținută la Catedrala Mitropolitană duminică, 6 septembrie, ora 9:00, iar după-masă, de la ora 17:00, va avea loc în Parcul Central “Procesiunea tinereții”.

Vineri, 4 septembrie, trupa Holograf va susține un concert în Piața Unirii, ora 21:00, iar în deschidere va cânta Ilinca Băcilă.

Recitalul tinerilor chitariști amatori avea loc sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 14:30, în Piața Unirii, iar duminică, 6 septembrie, de la ora 20:00, Ducu Bertzi și Magda Puskas vor susține un recital de folk.

Alte activități

Tinerii vor avea ocazia să viziteze muzeele și bisericile istorice din Cluj, să facă un tur al orașului medieval și să participe la o serie de activități ecologice. Sâmbătă, 5 septembrie, între orele 14:00 și 17:30.

Duminică, 6 septembrie, între orele 15:30 și 17:30 în Parcul Central va fi o zonă folclorica, cu parade specifice fiecărei țări, parada costumelor populare și dansuri populare.

intalnirea tinerilor ortodocsi cluj 4-7 sept 2015

Leave a Reply

Top