Peste 500 de polițiști asigură siguranța și ordinea publică de sărbătoarea Sfintei Mării

Peste 500 de poliţişti clujeni au fost mobilizați pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfântă Mărie), pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

DSCN3408

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

În perioada premergătoare Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului şi în timpul acesteia, îndeosebi în intervalul 14 – 17 august a.c., în localităţile din judeţul Cluj vor avea loc manifestări religioase şi culturale cu participarea unui public numeros şi un aflux important de persoane spre localităţile şi zonele turistice şi de agrement.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat o serie de măsuri pentru asigurarea unor condiţii optime de ordine şi siguranţă publică.

Pentru a face posibilă această misiune, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj se bucură de suportul aerian profesional al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne şi al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca, aliat de nădejde a instituţiei de aplicare a legii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top