Petrecere cu spumă şi animatoare la Aqua Park Floreşti. S-a lansat gama de săpunuri lichide Gerovital Pure!

Compania Farmec şi-a lansat, duminică, 12 august, gama de săpunuri lichide sub formă de spumă, Gerovital Pure, la Aqua Park Floreşti.

Pentru a da culoare lansării şi a organiza un eveniment cât mai inedit, directorul general al Farmec, Mircea Turdeanu, s-a gândit că cel mai bun lucru pentru această lansare a săpunurilor Gerovital este o petrecere cu spumă în aer liber.

“Această petrecere este una mai inedită. Este o lansare a unor produse Gerovital – respectiv a săpunurilor lichide. Pentru petrecere s-a consumat, după cum e şi normal, câteva mii de tone”, a declarat preşedintele şi directorul general al Farmec Mircea Turdeanu.

Animatoarele au întreţinut atmosfera, iar muzica a răsunat în difuzoarele Aqua Park Floreşti. Şi, în ciuda vremii nefavorabile, oamenii s-au alăturat petrecerii şi nu au ezitat să se “arunce” în spumă pe ritmurile pieselor consacrate. Distracţia “cu spumă” s-a terminat pentru cei mai curajoşi cu o baie în piscina aqua park-ului.

Săpunurile sunt “o cascadă de prospeţime în mâinile tale. sub forma surprinzătoare a spumei. Noile săpunuri luchide sub formă de spumă Gerovitaş PURE vor schimba modul în care te speli pe mâini: mai uşor, mai fresh şi mai distractiv. Acum poţi alege între cele patru sortimente de săpunuri pe care care corespunde cel mai bine nevoilor tale”, este descrierea noilor săpunuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top