Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României. CFR ratează Europa în acest sezon

Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei – Timisoreana pentru a treia oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CFR Cluj, în finala competitiei.

petrolul cupa romaniei
© fcpetrolul.ro

Unicul gol al meciului a fost marcat de Jeremy Bokila, în minutul 8, când a profitat de o greşeală din apărarea echipei clujene şi a înscris cu un şut la colţul lung.

Partida a fost arbitrată de Cristian Balaj, ajutat la cele doua linii de Aurel Onita si Valentin Avram. Rezerva a fost George Radulescu. Asistenti suplimentari au fost Alexandru Tudor si Istvan Kovacs, iar Sebastian Gheorghe a fost rezerva.

Antrenorul echipei Petrolul, Cosmin Contra, suspendat dupa incidentele de la meciul cu Gaz Metan Medias, a urmarit partida din tribuna. La meci au fost prezenti si componentii echipei nationale a Romaniei in frunte cu selectionerul Victor Piturca, dar si jucatorii reprezentativei de tineret.

Echipele de start

Petrolul Ploiesti: Hamutovski – Alcenat, Hoban, Yamissi, Guilherme – Mustivar, Mojica (Romario ’83) – Boudjemaa (Achim ’90+2), Hamza, Grozav (Morar ’72) – Bokila.

Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora – Muresan, Sare – Rui Pedro, Diogo Valente (Kapetanos ’61), Deac (Weldon ’81) – Maah. Antrenor: Eugen Trica

Cartonase galbene: Alcenat ’20, Mojica ’43, Bokila ’45+2, Hamza ’90+4 / Muresan ’45+1, Rui Pedro ’59, Cadu ’80.

credit foto FC Petrolul

Leave a Reply

Top