Piţurcă exclude varianta Cluj Arena pentru meciurile naţionalei!

În ciuda stadionului modern de la Cluj, selecționerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, nu ia în calcul arena clujeană pentru meciurile tricolorilor.

Victor Pițurcă s-a declarat dezamăgit de numărul mic de spectatori (aproximativ 6.000) care au asistat la partida amicală pe care tricolorii au câștigat-o cu scorul de 2-1 în fața Belgiei aseară. Selecţionerul susține că va accepta ca prima reprezentativă să joace în viitor și în provincie, dar printre orașele pe care le ia în calcul nu se află Cluj-Napoca, în ciuda stadionului ultra-modern construit în urbea de pe Someş.

“Vrem să jucăm și în provincie. Din păcate, în afară de București, doar la Cluj și la Ploiești sunt stadioane moderne. La Cluj este puțin probabil să mergem. Cu mine, naționalei nu-i merge bine acolo. În plus, la Cluj am avut și o atmosferă ostilă“, a declarat antrenorul tricolorilor, citat de evz.ro

Ultima partidă pe care România a disputat-o la Cluj, cu Victor Pițurcă pe banca tehnică, a fost cea cu Lituania, din septembrie 2008 (pierdută, scor 0-3 de tricolori). Meciul, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010, a avut loc pe arena “Dr. Constantin Rădulescu”, iar spectatorii, supărați în urma eșecului usturător, i-au huiduit pe tricolori și i-au cerut demisia lui Pițurcă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top