Planetariul Mobil revine în aprilie la Cluj-Napoca

Planetariul Mobil revine la Cluj-Napoca, în perioada 14 – 17  aprilie 2019 cu un spectacol nou “Jumatate de secol de la primul pas pe luna”, în incinta cinematografului Dacia din Mănăștur.

Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună, iar organizatorii Planetariului mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Manaştur).

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758365699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top