POLITIC: A înviat Oleleu! / Adevărat a înviat!

Retras de pe scena politicii clujene și intrat într-un con de umbră după ce a fost înlăturat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu a reapărut joi, 5 mai, după mult timp, la un eveniment public. Și nu orice eveniment, ci lansarea programului de guvernare locală al candidatului independent Octavian Buzoianu la Primăria Cluj-Napoca, candidat susținut de PSD Cluj.

Se pare că Remus Lăpușan încearcă să strângă rândurile social-democraților clujeni acum în campanie electorală și adună garnitura de bază a partidului pentru a-i face lobby omului de afaceri la primărie, mai ales că “independentul” nu stă prea bine în sondaje, fiind la ani lumină distanță de contracandidatul Emil Boc, iar un eventual eșec al PSD-ului la Cluj ar culmina și cu înlăturarea sa de la conducerea filialei județene.

Surprinzătoare este însă absența nemotivată a deputatului Aurelia Cristea de la lansare, care, potrivit unor surse, ar fi ieșit din grațiile liderilor clujeni după atacul la adresa lui Liviu Dragnea.

ioan oleleu

Această postare este un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Leave a Reply

Top