Polițiștii de la Secția 5 din Grigorescu ignoră scandalagii, dar te legitimează dacă te plimbi seara prin cartier

politistiCâțiva locuitori din cartierul Grigorescu au semnalat presei câteva nereguli privind activitatea Secției 5 Poliție Cluj-Napoca, aflată în incinta Facultății de Mediu.

Polițiștii sunt acuzați că trec cu vederea scandalagii care tulbură liniștea și ordinea publică la ore târzii din noapte, dar acordă amenzi pentru lucruri mult mai mărunte, cum ar fi plimbarea pe stradă la ceas de seară sau legitimarea în timpul unei simple promenade prin cartier.

**

“Doresc sa va semnalez cateva nereguli in ceea ce priveste activitatea Sectiei 5 Politie din Cluj-Napoca. In urma cu aproximativ o luna, dupa miezul noptii, la intrarea in sectie (unde figureaza si Facultatea de Stiinte ale Mediului), chiar langa poarta, mai multi tineri au facut o galagie de nedescris (rasete, chiote, injuraturi etc) pret de cateva minute, FARA CA POLITISTII SA INTERVINA! Toate astea combinate cu muzica (ce-i drept, la un volum decent) ce suna din boxele celor doua masini parcate sub nasul asa-zisilor oameni ai legii.

Azi dimineata, surpriza! O fata de etnie rroma, a urlat si a dansat in acelasi loc – intrarea in sectia de politie – fara sa fie luata la intrebari, la o ora total nepotrivita (Cred ca racnetele fetei au trezit jumatate din cartier). Apoi a luat-o la fuga spre Hotel Napoca, pe mijlocul drumului. Nu am avut prezenta de spirit sa fotografiez sau sa inregistrez cele doua evenimente, dar sunt sigur ca multi locuitori ai cartierului Grigorescu ar putea confirma cele mentionate sau chiar sa aduca unele completari.

Ma intreb, retoric, fireste, ce scrie in fisa postului acestor politisti si cum pot fi posibile astfel de actiuni chiar sub nasul lor? Inteleg ca (unii dintre noi) suntem legitimati in timpul unei simple promenade de vara prin cartier, dar cu progeniturile de mai sus cum ramane???”, se arată în mesajul trimis pe adresa redacției de un cititor.

Leave a Reply

Loading...
Top