Poți merge în vacanțe și cu bani puțini! Se anunță reduceri de 35% la vacanțe la Târgul de Turism “Touristica”!

În perioada 20-22 martie 2015 va avea loc cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

banner Touristica 12

Te invităm să îţi achiziţionezi sejururi de vară, exotice, luna de miere la cele mai bune si mici preţuri cu reduceri de până la 35% sau mai mari, în funcție de ofertele agențiilor.

De ce să participi la târguri de turism? Iata cateva dintre avantaje:

În primul rând pentru că găseşti în acelaşi loc o gamă largă de oferte, apoi pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanţi pe perioada târgului, iar in al treilea rând agenţiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking.

De asemenea, aveti sansa sa participati la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunosti mai bine diferite aspecte ale unor destinaţii.

Acestea sunt doar câteva aspecte, dacă aţi beneficiat şi de alte avantaje, ne puteţi transmite şi nouă. Fie că au în vedere destinaţii deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia, zone din România, Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei, sau destinații exotice precum Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius vizitatorii vor avea din ce alege.

Ce oferte vor fi la Targul de Turism “Touristica”

Grecia – cazare la 2 *, prețul este de doar 120 euro, transport autocar modern 3*, 7 nopți cazare, însotitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune. Cazare 4*, transport autocar modern 4*, 7 nopți cazare, demipensiune bufet, însoțitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune la prețul de 280 Euro.

Turcia, stațiunea Lara – Kundu , hotel 5*, transport cu avionul cursă charter (zbor direct) Cluj – Antalya și retur, 7 nopti cazare și masă conform ofertei, transfer, asistență turistică începând cu 682 Euro. În Bulgaria – Hotel Admiral, 5* se poate achiziționa de la 19,5 Euro/persoană/noapte cu mic dejun inclus sau de la 14 Euro/persoană/noapte la un hotel de 3*.

Pentru cei care caută Spania, stațiunea Costa Blanca te primește cu prețuri de la 549 euro/sejur/ avion/mic dejun, hotel 3*.

Pentru iubitorii de destinații exotice un sejur în Dubai, transport cu avion, zbor direct și transfer aeroport, cazare hotel 4,5*, prețul este de 438 Euro/7 nopți.

Spre Republica Dominicană, Punta Cana cu zbor din Madrid prețul este de 618 Euro/7 nopți/hotel 4*/ regim all inclusive.

În Mexic, Riviera Maya&Cancun, de la 668 Euro, zbor din Madrid, 7 nopți/hotel 4*/ regim all inclusive.

Pentru alte sute de destinații operatorii agențiilor de turism îți vor sta la dispozitie cu informații, oferte si consultanță.

Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteţi aşteptaţi pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut.

Program de vizitare 10:00 – 22:00
Intrarea liberă.

Mai multe detalii: http://touristica.ro/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top