Pozează fețe la Untold Festival și câștigi până la 1000 de euro. Day 15 lansează proiectul “The Untold Faces”

Concurs inedit de fotografie de portret deschis tuturor, fotografi profesioniști sau amatori, menit să spună povestea din inima Transilvaniei prin miile de chipuri ale festivalierilor.

untold faces

Pentru luna august, echipa Day 15, în parteneriat cu UNTOLD Festival, organizează concursul de fotografie de portret “The Untold Faces”! Două proiecte din programul Capitalei Europene a Tineretului, care încă de la început au cucerit tinerii, pe perioada festivalului UNTOLD își unesc forțele, pentru a spune povestea din inima Transilvaniei prin chipurile festivalierilor!

Premiile Day 15 august – The Untold Faces vor fi acordate chiar de către fotografii înscriși în concurs, pentru cele mai bune 3 fotografii:

Premiul 1 – 1000 euro
Premiul 2 – 500 euro
Premiul 3 – 200 euro

Juriul va fi format din toți fotografii participanți în concursul “The Untold Faces”.

Calendarul concursului:

Înscrierea participanților: 27 – 30 iulie 2015
Perioada concursului: 30 iulie – 3 august 2015
Jurizarea: 4 august – 4 septembrie 2015
Anunțarea câștigătorilor: 7 septembrie 2015

Peste 50.000 de persoane sunt așteptate în fiecare zi în la Untold Festival, în perioada 30 iulie – 2 august. Mai multe persoane vor fi la Cluj-Napoca, peste numai 2 zile, ca niciodată în această perioadă a anului. Zeci de mii de tineri se vor bucura de Capitala Europeană a Tineretului. Fiecare are povestea sa, un trecut, un viitor, un motiv pentru care anul acesta va petrece “4 zile de magie” la UNTOLD. Miile de povești, vor crea împreună un tablou remarcabil, o nouă poveste demnă de spus tuturor și de arătat lumii.

Propunem deci, fotografilor amatori sau profesioniști, indiferent de vârstă, să descopere sute de astfel de povești, mii de chipuri și să pictăm împreună un altfel de tablou al inimii Transilvaniei.

Fiecare participant la concursul de fotografie “The Untold Faces” trebuie să se înscrie înainte de eveniment, completând următorul formular: bit.ly/înscriere-The-Untold-Faces până joi, 30 iulie, ora 15:00. Fiecare participant este eligibil pentru jurizare dacă la sfârșitul festivalului UNTOLD (luni, 3 august) are cel puțin 400 de portrete realizate în total și trimise echipei Day 15, fie online pe day15@cluj2015.ro, fie descărcate la sediul Cluj 2015 din Piața Unirii, nr. 2.

Cei care nu au abonament, bilete, acreditări sau nu sunt voluntari foto în cadrul UNTOLD Festival, după înscrierea online vor primi acreditări pentru festival în fiecare zi. Astfel, pentru ziua de joi, acreditările se primesc în urma înscrierii online, iar pentru zilele ce urmează, se vor primi numai dacă fotograful participant la concursul „The Untold Faces” are un număr de cel puțin 100 de portrete realizate. Dacă acesta are după prima zi de festival, ziua de joi, 30 iulie, mai mult de 200 de fotografii, va primi acreditare pentru următoarele 2 zile.

În total, fiecare participant la concurs trebuie să livreze cel puțin 400 de fotografii la finalul festivalului. Acestea pot fi trimise până luni, 3 august, ora 23:59 pentru a fi eligibile în procesul de jurizare.

Juriul va fi format din toți fotografii participanți la concursul “The Untold Faces”, care au trimis cele 400 de portrete. Fiecare fotograf își va alege 10 portrete cu care vrea să intre în concurs, ce vor fi apoi votate de către ceilalți participanți în competiție. Perioada de jurizare durează o lună, între 4 august și 4 septembrie, iar anunțarea câștigătorilor se va face pe data de 7 septembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top