Premierul evită DNA și se operează, la genunchi, în Turcia

Premierul Victor Ponta evită audierea la DNA și se operează astăzi la genunchi, în Turcia, anunță surse, potrivit Realitatea TV.

victor ponta
foto © Digi 24

Astfel, milioane de români au dificultăţi în a se trata în spitalele din ţară, dar când politicienii se îmbolnăvesc, se urcă imediat în avion pentru a se interna în clinici din străinătate. Cel mai recent caz este al premierului Victor Ponta. Acesta a ales să se interneze într-o clinică în Turcia pentru a se opera la genunchi, după accidentul suferit în timpul unui meci de baschet.

Ponta ar fi trebuit să fie audiat astăzi în dosarul Turceni- Rovinari, la ora 10.00. Premierul nu a fost prezent astăzi la DNA deoarece se operează în Turcia. Declarația a fost făcută de avocata lui Victor Ponta, care s-a prezentat în această dimineață la Direcția Anticorupție, potrivit unor surse citate de digi24.ro.

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Conform surselor citate, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

Premierul a suferit un accident la picior în timpul unui meci de baschet. Incidentul s-a produs pe 25 mai, chiar înainte de deplasarea premierului la Tirana, unde a avut loc Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top