Presedintele Basescu s-a intalnit cu Boc si Udrea la celebrul restaurant Golden Blitz

Preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc şi deputatul PDL Elena Udrea s-au întâlnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din Bucureşti, din apropierea Palatului Cotroceni.

basescu si boc

Restaurantul Golden Blitz este cunoscut ca fiind un loc preferat al şefului statului, acesta sărbătorindu-şi acolo, printre altele, victoria la prezindenţialele din 2004.

Informaţia privind întâlnirea Băsescu-Boc-Udrea a fost publicată iniţial de cotidianul “Evenimentul Zilei”. Fostul preşedinte al PDL Emil Boc era aşteptat joi seară la şedinţa filialei PDL Sector 2 pentru realegerea Ancăi Boagiu la conducerea organizaţiei, însă acesta a absentat.

Întâlnirea Băsescu-Boc-Udrea a avut loc în contextul competiţiei interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie şi al discuţiilor din partidele de dreapta privind desemnarea unui candidat unic pentru prezidenţialele din 2014.

Ii lasa Boc din nou pe clujeni pentru un post la Bucuresti?

Preşedintele Traian Băsescu aprecia, recent, că la prezidenţiale PSD va avea propriul candidat, probabil pe Victor Ponta, opinând că “pe unul ca Ponta riscă să îl bată unul ca Boc”, el arătând totodată că fostul premier PDL are mai multe şanse decât Mihai Răzvan Ungureanu într-o astfel de competiţie. În privinţa lui Emil Boc, preşedintele a spus că acesta are mai multe şanse decât Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale, pentru că a trecut ţara prin criză, când a fost prim-ministru, iar toate acţiunile din mandatul său trebuie explicate, pentru că “poporul nu mai poate fi păcălit la nesfârşit”.

Elena Udrea a declarat că nu se înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, arâtând că dacă ea “ar fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat”.

Pe de altă parte, Emil Boc anunţa, recent, că nu se va înscrie în cursa internă din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidenţiale şi a spus că soluţia pentru ca formaţiunile de dreapta să câştige alegerile în 2014 este să aibă un singur candidat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top