Preşedintele PDL Cluj, îngrijorat de acuzele aduse liderilor PNL Cluj!

“Nu vreau să cred ce se speculează în spaţiul public. Încercările disperate ale liderilor PNL Cluj de a-şi îndeplini norma impusă de la centru, cu privire la o prezenţă masivă în ziua votului pentru Referendumul din 29 iulie, se pare că „dau roade”. Instituţiile statului deţin informaţii care sunt în curs de verificare, legat de faptul că lideri ai PNL Cluj ar fi pus la dispoziţie un spaţiu în sediul de partid al organizaţiei locale, unui grup de interlopi care să fie pregătiţi să intervină „la nevoie”, în localităţile unde se solicită sprijin.

În calitate de cetăţean al României şi de clujean, sunt profund îngrijorat de aceste practici josnice la care au ajuns să apeleze liderii PNL Cluj, pentru a satisface dorinţele lui Iliescu, Ponta şi Antonescu, toate aceste abuzuri fiind bătaie de joc la adresa românilor şi a statului de drept. Acest lucru s-a mai întâmplat doar la alegerile locale când, candidatul de pe atunci, Marius Nicoară, a adus la Cluj două autocare pline de malaci, pentru a intimida reprezentanții celorlalte formaţiuni politice şi probabil alegătorii şi care, vandalizau proprietăţile publice şi se dedau la acte de violenţă împotriva militanţilor PDL.

În cazul în care se va dovedi că într-adevăr liderii PNL Cluj au fost implicaţi în favorizarea infractorilor, ei trebuie să îşi prezinte public scuze faţă de cetăţenii a căror vieţi au fost puse grav în pericol, şi nu în ultimul rând să îşi înainteze demisiile din toate funcţiile publice, pentru că astfel de personaje nu reprezintă poporul ci doar grupurile mafiote şi cele de interese”, este comunicatul transmis de Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj.

 

Leave a Reply

Top