Preţul biletelor la meciurile de Cupa Davis de la Cluj!

Silviu Matei, directorul general al Federaţiei Române de Tenis, a ajuns astăzi la Cluj-Napoca pentru a pune la punct detaliile cele mai importante care ţin de organizarea meciului de Cupa Davis dintre România şi Finlanda, programat la mijlocul lunii septembrie, la Sala Sporturilor “Horia Demian”

Din echipa României fac parte, aproape sigur, Victor Hănescu, Adrian Ungur, iar în proba de dublu, Horea Tecău. Cel mai important tenisman al Finlandei este Jarkko Nieminen, locul 28 în această săptămână în clasamentul ATP.

Partida este programată în weekendul 14-16 septembrie. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată în Cupa Davis, în anul 1996, la Helsinki, iar atunci jucătorii români au câştigat cu 3 la 2. Echipa de Cupă Davis a României va fi condusă de antrenorul nejucător clujean Ciprian Porumb.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi cumparate on-line prin Eventim.ro şi costă: 30 lei pentru meciul din 14 septembrie, 50 lei pentru 15-16 septembrie, iar abonamentul pe toată durata competiţiei costă 100 de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top