Preţuri mai mici în sudul litoralului din sezonul următor!

Sezonul estival următor va aduce preţuri mai mici în sudul litoralului pentru turiştii care vor să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, urmând să plătească pentru vârful de sezon 81 de euro pentru 6 nopţi de cazare, în urma deciziei luate în cadrul Bursei Litoral-Delta Dunării de Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS), împreună cu Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus.

Potrivit comunicatului emis de FPTS, în viitorul sezon estival, pentru capetele de sezon, turiştii vor plăti 47 de euro pentru şase nopţi de cazare, iar pentru vârful de sezon, 81 de euro pentru 6 nopţi de cazare. Opţional, turiştii vor putea alege să primească şi trei mese pe zi timp de şase zile la preţul total de 54 de euro.

“Este important ca preţurile pe litoral să fie atractive şi competitive cu ofertele din străinătate, dacă dorim să menţinem litoralul ocupat sută la sută, ca şi în acest an. Orice anunţ despre creşteri de preţuri şi orice intenţie de a specula şi de a profita nejustificat de interesul regăsit al turiştilor români pentru litoralul autohton va avea ca efect dezamăgirea românilor şi părăsirea litoralului românesc”, se menţionează în comunicat.

One thought on “Preţuri mai mici în sudul litoralului din sezonul următor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top