Prima degustare profesionistă de whisky canadian din România va avea loc la Cluj-Napoca

“Clubul amatorilor de whisky” organizează sâmbătă, 28 februarie, de la ora 17:00, prima degustare profesionistă de whisky canadian din România.

canadian whisky degustare cluj

Evenimentul va avea loc la restaurantul “Off the Wall”, iar tema degustării va fi: “Sub semnul frunzei de arțar: degustare de Canadian whisky”.

Participanții se vor delecta cu aceste băuturi fine și vor avea ocazia să afle informații relevante, detalii picante și curiozități legate de istoria, producerea și consumul “Canadian whisky”. În plus, vor fi savurate gustări din gastronomia canadiană, special pregătite de către proprietarii canadieni ai acestui restaurant, specializați în bucătărie internațională de inspirație franceză.

Degustarea de whisky canadian este inițiată de către echipa din jurul blogului snoblesse.ro sub egida “Evenimentele Snoblesse”, având scopul de a ridica standardele serviciilor HoReCa, dar și de a familiariza consumatorii români cu băuturi variate și de calitate, savurate însă în mod responsabil.

“Clubul amatorilor de whisky” va continua să organizeze lunar și alte degustări în cadrul “Evenimentelor Snoblesse”, pregătind tematici atractive care vor oferi consumatorilor români o perspectivă mai corectă asupra băuturilorcu o nobilă tradiție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top