Prima platforma online dedicata EXCLUSIV filmelor romanesti, ce pot fi vizionate GRATUIT!

cinematograf
Foto: Nicu Cherciu

Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc în parteneriat cu Administrația Fondului Cultural Național au lansat o platformă online de Video On Demand, prin intermediul căreia vor putea fi vizionate EXCLUSIV producții românești.

Platforma este disponibilă pe site-ul www.romfilmpromotion.ro și conține o serie de titluri recent lansate pe marile ecrane, dar și filme de referință ale cinematografiei romanesti.

În contextul în care România se confruntă cu o lipsă acută de cinematografe, în unele orașe, șansele de a vedea un film românesc sunt minime. Platforma online de VOD își propune să încurajeze publicul român să vizioneze producții autohtone.

Printre titlurile deja disponibile pe platforma de VOD se află: Legături Bolnăvicioase (r. Tudor Giurgiu), Afacerea Tănase (r. Ionuț Teianu), Câinele japonez (r. Tudor Cristian Jurgiu), Caravana Cinematografică (r. Titus Muntean), Cealaltă Irina (r. Andrei Gruzsniczki), Killing Time (r. Florin Piersic Jr.), Rocker (r. Marian Crișan), Ursul (r. Dan Chișu).

Vizualizarea filmelor este GRATUITA.

Platforma este disponibilă aici: www.romfilmpromotion.ro/vod

Leave a Reply

Loading...
Top