Primăria a alocat 100.000 de euro pentru 1 Decembrie şi Revelion!

Mai puţin de o săptămână a rămas până la Ziua Naţională a României, iar multe oraşe s-au pregătit deja de sărbătorile de iarnă. La Cluj însă nu a fost finalizat un program pentru 1 Decembrie. Autorităţile locale au la dispoziţie aproape 100.000 de euro pentru organizarea evenimentelor de Ziua Naţională şi de Revelion.

Anul acesta, municipalitatea clujeană a lăsat pe ultimul moment pregătirea programului de evenimente publice pentru 1 Decembrie.

“Pentru 1 decembrie ar trebuie să avem un calendar stabilit şi definitivat pe finalul săptămânii viitoare. De 1 decembrie cu siguranţă vor avea loc concerte însă nu ştim şi nu putem să vă confirmăm încă numele de pe afiş pentru că încă discuţiile nu s-au finalizat şi nu există contracte semnate cu aceştia pentru a se putea tipări afişele şi a se face publice numele”, a precizat Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

De Revelion, primăria clujeană pregăteşte un concert, o noutate faţă de ultimii ani când clujenii au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu focul de artificii.

“Se încearcă organizarea unui concert nu doar şampanie şi foc de artificii ca în anii trecuţi. Vom încerca şi aducerea unor trupe cunoscute de Revelion, însă încă nu putem să nominalizăm nicio trupă pentru că toate discuţiile nu sunt finalizate”, a completat Buzatu.

Leave a Reply

Top