Primarul Emil Boc i-a îndemnat pe clujeni să meargă la vot! VIDEO

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat, duminică dimineață, în jurul orei 10.00, alături de liderii PNL Cluj Daniel Buda și Alin Tișe, dar și de candidații Marius Nicoară, Ovidiu Cîmpean sau Florin Stamațian.

Emil Boc a declarat că a votat cu cei care cred în dezvoltarea țării prin investiții și crearea de locuri de muncă.

“Am votat cu cei care cred că România merge mai departe prin investiții și locuri de muncă. Investițiile și locurile de muncă reprezintă cea mai bună cale spre creșterea economică și în același timp cea mai bună formă de protecție socială”, a declarat Boc la ieșirea de la vot.

Îi îndemn pe toți clujenii să iasă la vot. Avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri grele. Trăim într-un context geopolitic destul de încărcat, opțiunile vecinilor noștrii le cunoașteți, iar România are nevoie de consolidarea statutului său în Uniunea Europeană, în NATO și în parteneriatul strategic cu SUA. De asemenea, gândiți-vă că anul viitor urmează patru alegeri strategice în UE de care depinde viitorul Euro și al Uniunii Europene: alegerile din Franțaa, alegerile din Germania, alegerile din Olanda și din nefericire în Italia. Din acest motiv avem nevoie de un Guvern stabil, legitim, iar această legitimitate nu poate rezulta decât dintr-o largă participare la vot, de acea îi îndemn pe toți românii să meargă la vot”, a declarat Emil Boc la ieșirea de la urne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top