Primul mesaj al lui Mihăiță Neșu din 2015. “Vă mulțumesc tuturor fiindcă v-ați rugat pentru mine”

Mihăiță Neșu, analist video la Universitatea Cluj, a publicat un mesaj pe pagina oficială a fundației sale în care le mulțumește tuturor că au rămas alături de el după accidentarea cumplită care l-a lăsat paralizat.

mihai nesu

Redăm integral mesajul publicat de Mihăiță Neșu pe pagina Fundației “Mihai Nesu Foundation”.

A mai trecut un an din noua mea viata. Ma apropii de 4 anisori, dar inca nu umblu, am ramas in urma.

Acum la inceput de an nou vreau sa-mi exprim recunostiinta fata de cei a caror dragoste, rabdare si disponibilitate m-au ajutat sa trec cu bine peste multe momente grele in aceasta perioada.

Dupa accident viata mi s-a schimbat complet, am devenit dependent 100% de oameni. Desi noi suntem depedenti si cand suntem sanatosi, dar eu nu mi am dat seama…

Cei din jurul meu au tot venit si plecat, inclusiv in 2014.

Va rog sa ma iertati daca v-am suparat, v-am enervat, v-am jignit, daca am fost lipsit de politete si rabdare sau daca cateodata am fost pur si simplu de neinteles.

Va multumesc tuturor fiindca v-ati rugat pentru mine, fiindca v-ati gandit la mine, fiindca ati plans pentru mine, fiindca mi-ati zambit, fiindca v-ati oprit sa ma salutati, fiindca mi-ati dat mesaje, fiindca m-ati sunat, fiindca m-ati vizitat, fiindca m-ati ajutat sa beau, fiindca mi-ati gatit, fiindca m-ati ajutat sa mananc, fiindca m-ati ajutat sa ma imbrac, fiindca m-ati tratat, fiindca m-ati ajutat sa ma misc, fiindca m-ati ajutat sa rezolv orice problema a aparut in viata mea, fiindca ma ajutati sa ajut prin fundatie!

VA MULTUMESC FIINDCA MA IUBITI SI VA PASA!

Va doresc un 2015 binecuvantat cu sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si plin de oameni senini, optimisti si plini de viata si darnicie in jurul vostru.

Cu drag, Mihai Nesu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top