“Prin ochii noștri”, primul documentar cu și despre fanii Universității Cluj

Sala de conferințe a stadionului Cluj Arena va găzdui sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 19:00, lansarea primului documentar cu și despre fanii Universității Cluj – “Prin ochii noștri”.

prin ochii nostri documentar

“Nu s-a mai făcut niciodată așa ceva în România. Cei mai frumoși ani ai suporterilor au devenit, prin mâna unor băieți talentați și nebuni după ‘U’, subiect de film documentar. Sâmbătă îi vom prezenta primele cadre, un așa zis episod pilot dintr-un proiect care va umple mult inimile de bucurie pentru că mulți se vor regăsi în acest film. Este istoria suporterilor lui ‘U’ filmată, însă, nu într-o ordine cronologică, ci prin prisma evenimentelor la care ați luat parte sau pe care chiar le-ați generat.

“Prin ochii noștri” este un proiect la finalul căruia o să puteți avea o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce au însemnat suporterii lui ‘U’ în ultimii 20 de ani. Cântece, deplasări, acțiuni, coregrafii, toate vor face parte din axul central al documentarului”, se arată într-un comunicat pe site-ul suporterilor, numaiu.ro.

Noul documentar va conține câteva dintre momentele de glorie ale “șepcilor roșii”, cum ar fi 1 noiembrie 2008, “Marșul pentru o idee”, deplasarea la Alba-Iulia, coregrafii, cântece, deplasări, acțiuni sau inaugurarea statuii lui Mircea Luca din fața stadionului.

Intrarea este liberă!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top