Procurorii vor cere pedeapsa capitală în cazul lui James Holmes!

Autorul masacrului comis într-un cinema din Colorado la premiera filmului “Batman – The Dark Knight Rises”, a apărut prima dată în public, la tribunalul din comitatul Arapahoe.

James Holmes este acuzat de uciderea a 12 persoane şi rănirea gravă a altor 58. Acesta a apărut prima dată în public la trei zile după atacul armat, având părul vopsit roşu şi un aer de indiferent. Conform presei locale, procurorii vor cere condamnarea sa la moarte, deşi o singură persoană a fost executată în ultimii 36 ani în Colorado.

Tânărul în vârstă de 24 ani era student la doctorat în neoropsihiatrie la Facultatea de Medicină a Universităţii din Colorado şi nu avea antecedente penale. Poliţia a folosit un robot în locuinţa tânărului întrucât în apartament au fost montate dispozitive explozive.

Holmes se considera “Joker”, marele duşman al lui Batman, iar locuinţa sa arăta ca un adevărat altar a celebrei trilogii, decorată cu accesorii şi imagini din seria Batman. În camera de zi au fost găsite cel puţin 30 de grenade care aveau ataşate cabluri de aproximativ un metru, iar întreg apartamentul era dotat cu adevărate capcane ale morţii, menite să ucidă pe orice ar fi intervenit.

MEDIAFAX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top