Prodan: “Sper la o minune ca echipa să nu se mute la Buzău”

Anamaria Prodan nu renunţă la ideea de a muta Universitatea la Buzău, dar speră însă ca autorităţile locale să o întoarcă din drum.

Mutarea echipei la Buzău a aruncat Clujul în aer, iar managerul “şepcilor roşii” a făcut o dezvăluire interesantă în urmă cu câteva minute în direct la televiziunea sport.ro. Prodan a declarat că nu ar fi preluat pe “U” Cluj dacă Gloria Buzău ar fi fost în primul eşalon.

“Dacă Gloria Buzău era în Liga I, nu mai mutam “U” Cluj la Buzău, preluam pe Gloria. Până în 2013 echipa se va numi Universitatea Cluj, după aceea vom vedea cum se va numi. Eu o să lupt până în al 99 ceas și o să-mi fac obiectivul, aceea de a termina în primele zece locuri”, a susţinut Prodan.

Aceasta a mai afirmat că Florian Walter nu mai are nicio putere la clubul universitar.

“Este o minciună că Florian Walter mai figurează în acte, el e preşedintele Petrolului. Nu fac ce-mi zice Walter. Eu decid tot ce se întâmplă la Cluj. Doar Mărginean poate să mă dea afară. Eu mai sper la o minune ca echipa să rămână la Cluj şi să renunţ la contractul cu Buzău. Nu sunt laşă, dacă o echipă e bolnavă, nu o las să moară, ci mă duc la spital cu ea. Îmi doresc să se schimbe totul peste noapte, să găsesc bani de salarii şi să rămân să joc la Cluj. Deocamdată, am şi poprire la Ligă pe cele două milioane de euro din drepturile TV, pentru că, vezi Doamne, am fi singurul club din România cu datorii, a spus șefa “studenților”, care a susținut că fanii sunt victime colaterale în tot ceea ce se întâmpă la “U”. Ei nu au nicio vină. Ei sunt doar dezinformaţi”, a încheiat Prodan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top