Programul de circulaţie a trenurilor de 1 Mai şi Paşti

CFR Călători a anunţat schimbări în programul de circulaţie a trenurilor în perioada 28 aprilie – 7 mai 2013, cu prilejul mini-vacanţei de 1 Mai şi a Sfintelor Sărbători de Paşti.

trenuriPentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate rute, 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar si mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane.

Totodată, în unele zile libere din perioada 1 – 6 mai 2013, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior – InterCity şi InterRegio, precum şi unele trenuri Regio, acestea din urmă vor fi comunicate la nivel local.

Programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR vs fi următorul:

în zilele de 1, 2, 4, 5 şi 6 mai a.c., toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.

– în ziua de 03 mai a.c., vor fi deschise următoarele agenţii între orele 10.00-17.30: Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Bacău.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top