Programul primei faze a Cupei României la baschet feminin

Tragerea la sorți a primei faze a Cupei României la baschet feminin, sezonul 2015-2016, a avut loc luni, 10 august, în sala de conferințe de la sediul Federației Române de Baschet.

u cluj baschet feminin

În urma tragerii la sorți, Universitatea Cluj va întâlni în prima fază a Cupei României la baschet feminin echipa Olimpia CSU Brașov, iar meciurile vor avea loc în 26 septembrie, turul, iar returul pe 30 septembrie.

În faza a doua, a sferturilor de finală, vor intra opt echipe după cum urmează: CS Phoenix Galați, cinci echipe care câștigă “dublele” respective și alte două echipe care obțin statutul de “lucky looser”, stabilit după următoarele criterii – în primul rând se va ține cont de coeficientul de victorii la numărul de jocuri; în caz de egalitate, se va ține cont de coșaveraj, prin scădere; în caz de egalitate se va ține cont de numărul de puncte marcate. Împerecherea meciurilor din faza a doua va fi stabilită printr-o nouă tragere la sorți iar acestea se vor desfășura în 2 decembrie (tur) și 9 decembrie (retur) iar Final 4 Cupei României este programat pentru perioada 5-6 februarie 2016.

În cazul în care o altă echipă nu va participa la prima fază a competiției locul acelei echipe va fi luat de CS Phoenix Galați și în faza a II-a a competiției se vor califica câștigătoarele celor cinci jocuri și trei “lucky looser”.

Tabloul de joc a primei faze a competiției Cupei României:

Turul 1 – Tur – 26.09.2015

1. Olimpia CSU Brașov – CS Universitatea Cluj
2. CS Rapid București – ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe
3. CS Municipal Târgoviște – CS Municipal Satu Mare
4. Univ Goldiș ICIM Arad – BC Danzio Timișoara
5. CS Universitatea Alba Iulia – CS B Teleorman Alexandria
6. CS Phoenix Galați – stă

Turul 1 – Retur – 30.09.2015

1. CS Universitatea Cluj – Olimpia CSU Brașov
2. ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe – CS Rapid București
3. CS Municipal Satu Mare – CS Municipal Târgoviște
4. BC Danzio Timișoara – Univ Goldiș ICIM Arad
5. CS B Teleorman Alexandria – CS Universitatea Alba Iulia
6. stă – CS Phoenix Galați
– See more at: http://www.monitorulcj.ro/sport/47708-s-a-tras-la-sorti-programul-primei-faze-din-cupa-romaniei-feminin-sezonul-2015-2016#sthash.jDwmHQ0c.dpuf

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top