Programul Rabla: 3.000 de tichete pentru persoane fizice

rablaAdministraţia Fondului pentru Mediu anunţă printr-un comunicat emis presei că va aloca 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2013.

Distribuirea tichetelor valorice către colectorii validaţi în program se va realiza începând de joi, 14 noiembrie 2013, conform graficului postat pe site-ul instituţiei (www.afm.ro), precizează sursa citată.

Repartizarea tichetelor valorice se va realiza în funcție de numărul maşinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Permiselor. De asemenea, distribuirea acestora se face în mod egal între punctele de lucru aparţinând colectorilor validaţi din judeţul respectiv.

Termenul în care proprietarul unui autovehicul obţine certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul va fi de maxim 10 zile.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţin un tichet valoric, îl pot depune la producătorul/dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător/dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013.

One thought on “Programul Rabla: 3.000 de tichete pentru persoane fizice

Leave a Reply

Top