Prostul zilei! Prins băut la volan de două ori în aceiași zi. Isprava ii apartine unui barbat din Dej

politiaÎn data de 13 noiembrie 2013, la ora 12:15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Dej au depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Mica, în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Mai din municipiul Dej, autoturismul nefiind înmatriculat.

În aceasta cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi “punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 85, alin. 1 şi 2 din OUG 195/2002-republicată

În data de 13 noiembrie 2013, la ora 23:25, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un bărbat in varsta de 41 ani, domiciliat în comuna Cerneşti, judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autovehicul pe str. Dealul Rozelor din municipiul Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii au început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87, alin. 1 din OUG 195/2002-republicată.

Trei ore mai târziu, acelaşi bărbat in varsta de 41 ani a fost depistat în trafic de către poliţişti în timp ce conducea acelaşi autovehicul pe str. Dealul Rozelor din municipiul Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi neavând dreptul de a conduce autovehiculul pe drumurile publice, permisul de conducere fiindu-i reţinut pentru săvârşirea infracţiunii anterior menţionate.

One thought on “Prostul zilei! Prins băut la volan de două ori în aceiași zi. Isprava ii apartine unui barbat din Dej

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top