Primul punct obtinut de “U” Cluj in deplasare

foto stiri.botosani.ro

Dupa indepartarea lui Ionel Ganea de la carma echipei din cauza rezultatelor nesatisfacatoare in primele noua etape, interimatul la meciul cu FC Botosani de luni a fost asigurat de “secundul” Gheorghe Barbu. “Studentii” au obtinut cel de-al patrulea rezultat de egalitate in zece etape, scor 1-1, pe terenul revelatiei debutului de sezon. Botosanenii au acumulat 19 de puncte din cinci victorii, patru remize, ocupand locul 4 in clasament, in timp ce Universitatea Cluj se afla in subsolul clasamentului, pe locul 16.

FC Botosani a fost la un pas de a deschide scorul prin Hadnagy in prima repriza, care a trimis un sut din cadere de putin pe langa poarta (23). Universitatea a avut o ocazie mare de a trece la conducerea partidei, dar Rilke nu ajunge la o centrare a lui Borza si faza s-a stins (30). Hadnagy nu a mai ratat la faza in care Veselovsky respinge in fata sutul lui Codoban si inscrie golul care stabileste scorul pauzei (34).

“Sepcile rosii” au inceput ceva mai motivati repriza secunda si au egalat prin Valentin Lemnaru, gratie unui sut la coltul lung la capatul unei centrari a lui Mendy (50). Mijlocasul “studentilor” Dan Bucsa si-a lasat echipa in inferioritate numerica dupa ce a vazut cartonasul rosu pentru un fault la mijlocul terenului (55), dar “U” Cluj s-a aparat bine si a rezistat in fata atacurilor timide ale gazdelor pana la final, obtinand primul punct in deplasare si sperante intr-o eventuala salvare miraculoasa de la retrogradare.

Echipe de start:

FC Botoșani: Curileac – Patache, Dinu, Tincu, Acsinte – Croitoru, Hodoban, Fulop, Vasvari – Cirjan, Hadnagy
Antrenor: Cristi Popovici

Rezerve: Perianu, Poverlovici, Taban, Maghici, Vraciu, Ghinga, Radu

U Cluj: Veselovsky – Rilke, Szilagy, Abrudan, Mendy – Bucsa, Balde –Cristocea, Calcan, Borza – Lemnaru
Antrenor: Gheorghe Barbu

Rezerve: Emilian Dolha, Ioan Neag, Rareș Takacs, Lorant Kovacs, Octavian Ursu, Marius Ene, Andrei Lungu

Arbitru central: Radu Petrescu (București)

foto stiri.botosani.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top