Puteti rezerva bilele online la Cinema City direct din fotoliul dumneavoastra

cinema cityCinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est, anunță relansarea platformei online www.cinemacity.ro, punând la dispoziția utilizatorilor mai multe opțiuni utile, într-o variantă prietenoasă și orientată spre nevoile clientilor.

Site-ul www.cinemacity.ro oferă utilizatorilor un nou layout, dar și un upgrade de tehnologie, accentul fiind pus pe o mai bună funcționalitate. Noua platformă permite accesul la sistemul de rezervări din mai multe secțiuni, utilizatorul având acum posibilitatea de a-și rezerva biletele mult mai rapid și de a afla mai multe informații despre producțiile care urmează să se lanseze.

Printre noile functionalitati care pot fi găsite pe site, se numără și formularele prin care se pot cere oferte pentru evenimente corporate sau pentru familie, atât în sălile VIP cât și în cele clasice. De asemenea, componenta educațională a Cinema City este de acum disponibilă tuturor grupurilor școlare care vor să învețe într-un mod interactiv, beneficiind și de posibilitatea de a urmări documentare în sala Romtelecom IMAX.

Pe site-ul Cinema City iubitorii de filme vor putea găsi toate ofertele și promoțiile aflate în desfășurare în rețeaua de cinematografe, urmând să se bucure în viitorul apropiat și de o variantă optimizată pentru mobil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top