Ramona Popescu a câştigat al treilea sezon “Next Top Model”

Ramona Popescu este marea câştigătoare a premiului în valoare de 70.000 de euro oferit de agenţia MRA Models în cadrul emisiunii Next Top Model, by Cătălin Botezatu. Tânăra în vârstă de 22 de ani a demonstrat până în ultima clipă că are calităţile necesare unui manechin de talie internaţională.

ramona popescu
foto Facebook

Cătălin Botezatu le-a dat mari emoţii celor trei finaliste înainte să anunţe câştigătoarea concursului. După ultima jurizare din acest sezon, le-a înmânat tuturor fotografiile şi le-a supus unei nopţi în plus de aşteptare.

“Pentru prima data în istoria Next Top Model, sunt indecis”, le-a spus Bote fetelor care l-au impresionat la ultima şedinţă foto.

Decizia a fost anunţată într-un mod surprinzător şi la o oră neobişnuită. Fetele s-au trezit înainte de răsăritul Soarelui pentru a merge pe un câmp plin de baloane cu aer cald. Ramona, Barbara şi Denisa au fost trimise fiecare în câte un balon.

Conform regulei impuse de Cătălin Botezatu, doar câştigătoarea a avut şansa să fie alături de designer în balon. Astfel, Ramona Popescu a fost singura care s-a bucurat de acest privilegiu, zburând deasupra Turciei. Cariera de model a tinerei de 22 de ani a început.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top